Permanent Hårborttagning Södermalm

Permanent hårborttagning med laser

Andra behandlingar

VÅRA ÖVRIGA BEHANDLINGAR

Fettsugning med laser

Smartlipo eller fettsugning med laser har blivit ett populärt alternativ till kirurgisk fettsugning då det även går att behandla områden som kan vara svåra att komma åt med den traditionella metoden, till exempel fett i ansiktet eller på knän. Smartlipo är skonsamt och har en kortare återhämtningstid än vanlig fettsugning. Behandlingen utförs under lokalbedövning, vilket minskar risken för komplikationer.

AWT Cellulitbehandling

Cellulitbehandling med Storz AWT utförs med hjälp av utrustning som skickar in chockvågor av ljud i fettcellerna (AWT står för Acoustic Wave Therapy). Vi använder oss av just Storz AWT då detta är den effektivaste varianten av behandlingen på marknaden. Blod- och lymfflödet ökar i området och hjälper därmed huden att slätas ut på nytt.

Tandblekning

Vår tandblekning Brilliantsmile är effektiv och kräver bara ett enda behandlingstillfälle om ca 90 minuter för att ge ett tydligt märkbart resultat med strålande vita tänder. Milda preparat används i kombination med effektivt plasmaljus och ger ett beständigt resultat. Behandlingen är smärtfri och den personal som utför behandlingen har fått specialutbildning i metoden.

Hudvård

Med hjälp av produkter från [comfort zone] erbjuder vi effektiva ansiktsbehandlingar och peeling som får din hud att stråla och se yngre och fräschare ut. Vid peelingbehandlingar använder vi oss av Diamond Peel Microdermabration (DPM) som ger en djupverkande effekt som gör det lättare för huden att ta upp de produkter som appliceras för att återfukta huden.

Medicinsk hudvård

Vi erbjuder även medicinsk hudvård för att behandla olika former av hudproblem, till exempel för att släta ut hud som är skadad med acneärr, behandla rosacea, solskador, åldersfläckar, återställa fuktigheten i mycket torr hud och stimulering av kollagen för att ge en föryngrande effekt hos mogen hy.

Varmt välkommen att kontakta oss för att få mer information om de olika behandlingar vi erbjuder.

Bli av med missprydande hårväxt för gott!