Permanent Hårborttagning Södermalm

Permanent hårborttagning med laser

Andra behandlingar

VÅRA ÖVRIGA BEHANDLINGAR

Hudföryngring med IPL

Med hjälp av IPL behandlar vi små fina kärl i ansiktet, rodnader, hy som har skadats av solen, ålderspigmenteringar, fläckar med mera. Vi belyser det önskade området med en serie intensiva ljuspulser. Detta leder till att blodkärlen drar ihop sig och pigmentet från pigmentfläckarna och blodkärlen bleknar efter en behandling.

Hudföryngring med IPL gör att hudens åldrande motverkas och den får en jämnare ton och ger ett slätare intryck.

Botox och fillers

Vi erbjuder även estetiska behandlingar med botox. Genom att blockera nervimpulser till ansiktets muskler så jämnas rynkor och linjer ut. Effekten kommer nästan omedelbart och håller i sig i uppåt ett halvår. Botox kan även vara effektivt mot besvärliga svettningar i hand- och armområdet

Fillers är en gel som vi injicerar med en nål under huden för att släta ut små, måttliga och djupa rynkor och veck i ansiktet. Det kan även användas på ett flertal andra områden, som ökning av läppvolym, näskorrigering med mera. Behandling med botox och fillers går snabbt och effektivt och resultatet syns omedelbart. Fillers och botox går dessutom att kombineras vid behov.

Svettbehandling

Svåra svettningar kan innebära stora problem för många människor, inte minst när det handlar om sociala kontakter i vardagslivet. Armhålor och handflator är två kroppsdelar som berörs av svettproblem.

Vi kan hjälpa dig att bli av med dina besvärliga svettningar med hjälp av Botox och Azzalure, beprövade och godkända läkemedel. Vi injicerar medlet på området, körtlarna blockeras och svettningarna upphör.

Bli av med missprydande hårväxt för gott!